Referencer

Her kan du læse, hvad andre siger om samarbejdet med Phoquz.

En stærk underviser og mentor – der har løftet mig til nye højder. Kurt er god til at skabe motivation, engagement, inspiration og har for mig været en “kickstarter” til forandringer, der fører mig mod mit og virksomhedens mål. Endvidere er Kurts force som en stærk netværker et aktiv for enhver.

Frank Ellegaard Sørensen

Stark K&M

Kurt Harries Andersen facilitated a strategy meeting at my former employer Athena IT-Group A/S. The two day session was prepared and run by Kurt. It was by fare one of the best sessions I have attended where an external facilitator was in charge. Kurt is a very kind but also honest and straight forward person who can generate an atmosphere of trust and professionalism. This is mainly due to his integrity and authority. I can warmly recommend Kurt’s work as an external facilitator in a strategy process.

Luise Bang Kjærsgaard

Global Head of Project Management / Danfoss

Kurt er en af de mest motiverende undervisere inden for lederskab og uddelegering jeg har haft. Kurt’s styrke ligger hovedsagligt i faglig stolthed og en fantastisk egenskab til at motivere og inddrage sine kunder, på en måde hvor ens egen selvreflektering styrker en fremadrettet. Hans niveau er helt i top, og sætter en personlig ære i at andre også når sit potentiale.

Martin Hossmann Jørgensen

Souschef / Salling Aarhus

Under de fælles projekter, Kurt og jeg har arbejdet på, har jeg været dybt imponeret af Kurts høje faglighed – og ikke mindst af hans evne til at formidle denne i øjenhøjde. Samtidig har Kurt en enestående evne til at komme helt ind under huden på de mennesker, han arbejder med på en afslappet og helt naturlig måde.

Vibeke Lund Arkil

Kommunikationsrådgiver / Public Image Builder

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Kurt. Han bidrager med stor viden og altid konstruktive input i samarbejdet om fælles koncepter etc. Kurt tænker på samme tid kreativt og pragmatisk og fastholder altid konsekvent, at det handler om at skabe konkret værdi for kunder og samarbejdspartnere.

Kim Arenholt Jeppesen

Senior Project Manager / Siemens Industry Software